Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Avoimet työpaikat
 

Haemme projektien vetäjää

Haemme urakkakohteiden toteutustiimiimme vankan sähköalan kokemuksen omaavaa projektien vetäjää. Olet alan kokemusta omaava ja sinulla on näyttöä erilaisten sähköistysprojektien tuloksellisesta hoitamisesta. Tarjoamme itsenäisen ja haasteellisen työtehtävän ja nykyaikaisin työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Jari Salin 
020 7800 874 
jari.salin@suomensahkohuolto.fi 

Ismo Ilola 
0207 800 813
ismo.ilola@suomensahkohuolto.fi.

Jätä hakemuksesi tästä.

Haemme palvelukseemme  ammattitaitoisia sähköasentajia pääkaupunkiseudulle.

Sähköasentajana vastaat itsenäisesti sähköasennuksista ja vikakorjauksista saneeraus-, huolto- ja uudiskohteissa. Vastaat myös huoltotilausten vastaanottamisesta, tarvikkeiden hankinnoista sekä työn raportoinnista kiinteistön huoltokirjaan (Fimx, Tampuuri). Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-16 välillä.

Sinulla on huolellinen työskentelytapa, hyvät yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiudet sekä joustava asenne työhön. Edellytämme vähintään  5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä.  Erityisesti arvostamme laaja-alaista sähköpuolen osaamista. Tehtävässä liikutaan yrityksen huoltoautolla tai mahdollisesti omalla autolla. Korvaamme oman auton käytön työaikana.

Lisätietoja Timo Heikkilä 0207 800 851 tai timo.heikkila@suomensahkohuolto.fi
Jätä hakemuksesi tästä.

Olemme toki aina kiinnostuneita myös muista osaajista. Kerro siis meille itsestäsi – mahdollisuutesi saattaa syntyä oman aktiivisuutesi perusteella. Jätä avoin hakemus tästä