Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Laittaa sähkön
töihin

Suomen Sähköhuolto Oy – jatkuvasti päivittyvää sähköalan osaamista vuodesta 1993


Helsinkiläinen Suomen Sähköhuolto Oy kuuluu Laiho Groupiin, jonka muita yhtiöitä ovat Laihon Sähkö Oy Salossa sekä Sähkö Lehmus Oy Turussa. Laiho Groupissa työskentelee yli 80 sähköalan ammattilaista julkisen sektorin, teollisuuden sekä liike- ja asuinrakentamisen sähköistysprojekteissa.

Suomen Sähköhuolto Oy on perustettu vuonna 1993. Toimintamme nojaa mittavaan kokemukseen ja jatkuvasti ajan tasalle päivittyvään sähköalan laajaan ammattitaitoon. Teemme sähköurakointia, -huoltotöitä ja -asennustöitä. Kiinteistöjen sähköhuollossa panostamme vahvasti sopimusasiakkuuksiin ja takaamme laadukkaan, nopean palvelun muun muassa huoltoautojen avulla ja hoitamalla akuuttityöt saman päivän aikana.
 
Suomen Sähköhuolto Oy:llä on Turvatekniikan keskuksen myöntämät S1-asennusoikeudet. Tele- ja järjestelmäasennuksien erikoistehtäviin meillä on erikseen koulutetut asentajat.
 
Laadun takeena on vankka panostuksemme työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja projektin hoidon jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme varmistaa asiakastyytyväisyyden ja tarjota kilpailukykyistä, luotettavaa palvelua.
 
Suomen Sähköhuolto Oy:llä on käytössään SFS ISO 9001-2000 standardiin perustuva laatusuunnitelma.
 

Yhteystiedot


Suomen Sähköhuolto Oy

Orapihlajatie 33
00320 HELSINKI
Puh. 020 7800 801